Žltý interiér v Slovenskom Grobe

Naším cieľom bolo navrhnúť tvarovo čistý a funkčný interiér obývacej izby spojenej s kuchyňou a jedálenským kútom. Návrh je jednoduchý, ladený vo svetlých tónoch. Farebnou kombináciou žltej a sivej na doplnkoch sme vytvorili netradičný kontrast, ktorý sme osviežili vnesením zelene. Vďaka použitým prírodným farbám priestor pôsobí upokojujúco a v kombinácii s drevom príjemný domácky ráz.


Spolupráca: Ján Morek


Zverejnil LAVARCH 8. augusta 2017

Galéria

Projekty


Kontakt


Páči sa Vám naša práca? Kontaktujte nás prostredníctvom kontaktného formulára, telefonicky alebo e-mailom a radi Vám odpovieme na všetky Vaše otázky. Tešíme sa na našu spoluprácu.

Pôsobíme na celom území Slovenska.


+421 901 774 764

LAVARCH s.r.o.
Ruskinovská 13
054 01 Levoča

IČO: 51 020 238
DIČ: 212 05 686 81