Návrh štúdia televízie LUX

Návrh televízneho štúdia TV LUX vznikol na základe zapojenia sa do interiérovej súťaže. Požiadavka televízie bola vytvoriť priestor "ako u nás v obývačke" pre reláciu Doma je doma. Priestory štúdia sa nachádzajú v historickom centre Bratislavy. V našom návrhu sme odkryli, dovtedy zakrytú starú kamennú stenu. Jej následným dizajnovým nasvietením, sme priestoru dodali pocit elegantnosti. Cieľom návrhu bolo využiť potenciál, ktorý tento historický priestor poskytuje a zároveň vytvoriť modernú "obývačku".


Zverejnil LAVARCH 14. augusta 2018

Galéria

Projekty


Kontakt


Páči sa Vám naša práca? Kontaktujte nás prostredníctvom kontaktného formulára, telefonicky alebo e-mailom a radi Vám odpovieme na všetky Vaše otázky. Tešíme sa na našu spoluprácu.

Pôsobíme na celom území Slovenska.


+421 901 774 764

LAVARCH s.r.o.
Ruskinovská 13
054 01 Levoča

IČO: 51 020 238
DIČ: 212 05 686 81